Advokat Carl Österberg

Carl Österberg

Tar emot nya klienter

Utredning för företag Advokat i Göteborg

Advokatfirman Österberg AB
2 mest populär inom Göteborg
Straffrätt, Utredning för företag
13 recensioner

Carl är väldigt profesionell vet hur man arbetar och ger även en lugn och samsad stämning för att allting ska gå till rätt.

Juridisk kompetens Straffrätt, Utredning för företag
Rankning (baserat på sidvisningar) 2 i Göteborg
Tar emot nya klienter
4.9 13 recensioner

Carl är väldigt profesionell vet hur man arbetar och ger även en lugn och samsad stämning för att allting ska gå till rätt.

Hitta den bästa advokaten inom Utredning för företag: Advokatguiden.se är en gratis guide till Sveriges advokater, biträdande jurister och juridiska ombud. Vi har över 5 000 registrerade profiler, komplett med ytterligare information om namn, titel, firma, telefon, e-post, adress, pris med mera. I sökresultatet hittar du information om registrerade advokater inom Utredning för företag. Totalt finns det 1 advokater som jobbar inom Utredning för företag på Advokatguiden.se, från 1 olika advokatfirmor. Dessa arbetar även inom andra juridiska ämnesområden som Straffrätt och. Många av advokaterna som jobbar inom Utredning för företag erbjuder för övrigt gratis samtal om fallet och eventuellt gratis rättshjälp (d.v.s. gratis advokat beroende på om du uppfyller villkoren för detta eller har rättshjälpsförsäkring). Detta kan vara kostnadsbesparande för dig och ger en extra trygghet. Advokatguiden.se hjälper dig att hitta den bästa advokaten inom Utredning för företag genom att jämföra tusentals profiler. Du kan läsa recensioner från tidigare klienter och dela dina egna erfarenheter. Du kan också filtrera sökresultatet baserat på avstånd, bedömningar och pris.